miercuri, 28 aprilie 2010

Deputaţii Puterii resping deciziile democratice în educaţie!

Deputaţii Puterii resping deciziile democratice în educaţie!

În cadrul şedinţei Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaţilor, din data de 27.04.2010, cu ocazia dezbaterii Proiectului Legii Educaţiei Naţionale, a fost respins amendamentul la articolul 3 referitor la principiile care guvernează învăţământul preuniversitar şi superior din România şi anume “principiul fundamentării deciziilor în educaţie pe baza dialogului social”.
Federaţia noastră consideră necesar acest amendament, dacă se doreşte ca deciziile să fie transparente şi democratice.
Anexăm lista cu parlamentarii aleşi uninominal, care au votat împotriva acestei propuneri.
Ministrul educaţiei, domnul Daniel Petru FUNERIU, prezent la această şedinţă, a susţinut respingerea acestui amendam
CAMERA DEPUTAŢILOR
Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport
Ei nu doresc Dialog social în educaţie :

CATALIN CROITORU, Kato Iosif,Mihai Radan,Samoil Vilcu,Doinita Mariana,Anna - Lili Farkas,Marius Gondor,Sanda-Maria Peto,Teodor Marius Spinu,Dan Radu Zadeanu,Razvan Mustea,Mihai Surpaceanu,Dragos Gabriel Zisopol,Maria Stavrositu si Gheorghe Hogea.
Sa-i " aplaudam " stimati colegi. Ei doresc ca legea "pumnului in gura " sa fie o lege de baza in educatie si nu numai. Din pacate exista si un deputat care se vrea " un „profesionist” şi un „vehement” apărător al drepturilor membrilor de sindicat ", cel care în campania electorală pentru alegerile parlamentare din anul 2008 clama: „dacă ajung parlamentar, nu voi accepta ca Parlamentul să elaboreze legi proaste şi interpretabile pentru educaţie”. Halal ajutor .Ghiciti cine este !!!
cu stima v roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu