joi, 27 mai 2010

COMUNICAT DE PRESA

Se pare ca presiunile despre care am vorbit ieri in conferinta de presa da la sediul CSDR ia amploare. Azi , dupa videoconferinta cu inspectorii generali pe tema Bacalaureatului, a urmat si sedinta “ fulger “ cu directorii de scoli unde s-au “ trasat “ masurile gasite de domnul Funeriu , incercindu-se implementarea lor.
Masurile gasite se pare ca sunt :
1. amenintarea inspectorilor cu demiterea daca nu organizeaza integral examenul de bacalaureat ;
2. pentru incheierea situatiei scolare…..pregatirea unui ordin de ministru pentru dublarea notei din catalog si incheierea de catre inspectori, directori sau trecerea mediei de pe primul trimestru ( va dati seama cita ilegalitate !!!! ).
Directorii de scoli unde se va tine greva vor fi primi schimbati. Alte amanunte n va spune domnul ministru in conferinta de la ora 17.
Un singur lucru ii amintim domnului ministru ca modificarile metodologiei de bacalaureat trebuie facute prin ordin de ministru publicat in Monitorul Oficial iar domnilor inspectori sau directoridaca fac abuzz in functie ( fiind o incalcare a drepturilor si libertatilor cetatenesti )le vom intenta plingere penala.
In incheiere : DOMNILOR , RESPECTATI LEGEA !!!!!!



Presedinte S. L. I. Satu Mare
Profesor Virgil Roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu