luni, 23 ianuarie 2012

SE CLATINĂ PUTEREA

Se zice că o pasăre nu face primăvara. Cu toate acestea demiterea domnului Teodor Baconschi vestește Primăvara României?
Ce vor face membrii guvernului portocaliu după plecarea lor? Săracii de ei. Poate unii din ei vor cerși undeva în străinătate.
Păcat și de domnul Cătălin Croitoru, creatorul Sindicatului FEN care s-a spurcat convertindu-se în portocaliu. Parlamentarul PDL Cătălin Croitoru a afirmat că va ajuta dăscălimea din România, din această cauză a intrat parlamentar PDL (căci în politică era mai demult intrat, de pe vremea când ”slujea” interesele sindicaliștilor de la FEN, prin diferite partide politice). După cum știți, dânsul nu a avut nici o opinie și nici o intervenție în toată perioada gravelor suferințe din sistemul educațional. Pe lângă salariul de parlamentar, dânsul se ocupă în continuare și de sindicat, așa cum rezultă din declarația de avere a dânsului. Nu e o eroare. Domnul Cătălin Croitoru, pe lângă salariul de parlamentar PDL, mai ia și un salariu de 3000 de ron/luna de la sindicatul FEN, din cotizația membrilor de sindicat. Mulți colegi de la Sindicatul FEN nu știu acest lucru, altminteri nu ar mai rămâne în această organizație, care nu este un sindicat real. Este o organizație care corupe noțiunea de Sindicat.
În ce privește pe domnul Cătălin Croitoru, nu îmi fac probleme deoarece după ce vor pica portocalii, cu siguranță își va găsi un loc călduros, poate pe la PSD al cărui membru a fost.
Mă întreb, unde este sindicatul FEN în toată această mișcare stradală. Tind să cred că niciunde. Pe când sute de membri FSLI sunt zilnic pe stradă, și reprezentanții Sindicatului Spiru Haret. Numai pe cei de la FEN nu i-am văzut. Unde sunt oare? Poate au primit ordin de la mentorul lor Croitoru să își țină gura?
Cred că nu au curajul să iasă pe stradă, căci ar fi huiduiți de mulțime. Conducere sindicală PDL-izată.
Stimați colegi de la Sindicatul FEN. Nu vă mai lăsați păcăliți de acești portocalii deghizați în haine sindicale. Știți unde merge cotizația voastră? O parte la salariul de sindicalist a domnului deputat PDL Cătălin Croitoru. Fiți sigur că merg și alte sume către portocalii.
Nu știu cum mai suportați. Vă convine să fiți într-un sindicat, dacă nu impus, dar cel puțin recomandat de către reprezentanții ISJ.
Nu vedeți că FEN nu are nici o acțiune sindicală? Ei merg în județ pe principiul: La plăcinte înainte. Dar la război? Da, așa este, ați ghicit. La război nu sunt nici unde.
Vedeți declarația de avere a domnului Cătălin Croitoru publicat oficial la adresa:
http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP1086_34478-C46-I620_1-ANI-L057-00001%5B005706%5Dready//DA_2011-06-14_CROITORU%20CATALIN_40441243.pdf

Citiți și articolele noastre:
http://slisatumare.blogspot.com/2011/08/domnul-deputat-catalin-croitoru-este-in.html
http://slisatumare.blogspot.com/2011/10/deputatul-catalin-croitoru-are-doar-un.html


Cu stimă,
V. Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu