marți, 24 ianuarie 2012

Ce mai poți spune românilor, tovarășe Băsescu???


         Tovarășe Băsescu, mai aveți vre-un mesaj pentru poporul român? Tăcerea de până acum denotă lașitate. Ori acum dacă v-ați hotărât să vă adresați poporului român, înseamnă că ați pregătit iară ceva minciuni, ca de obicei. Nu mai aveți cu ce-i păcăli. Nu vă mai crede nimeni.
          Ce să le spuneți românilor? Nu vă dați seama că nu mai aveți ce să le spuneți, nimic credibil. Veți promite 30 de lei la salariul minim? Până și tovarășul Nicolae Ceaușescu a promis 100 lei la salar. Ce să le spuneți altceva? Sau veți veni iarăși cu niște declarații incendiare și șocante cu care să încercați să aburiți din nou populația. Nu mai încercați așa ceva, căci nu vă mai crede absolut nimeni.
          Ce să le spuneți românilor? Vreți să creați impresia că poporul este amenințat de o dictatură militară? Sau vreți să repetați cuvintele tovarășului Ceușescu, că demonstranții sunt teroriști și iredentiști. Că ”agenturili străine” au pus toate acestea la cale. Și poporul să aibă grijă să nu facă jocul dușmanilor poporului.
          Ce altceva ați mai putea spune poporului? Cuvintele dumneavoastră nu sunt credibile. Sau poate veți izbucni în plâns în fața națiunii, chemând în ajutor pe tovarășul ”de suferință” Stolo, care a ieșit și dânsul de curând din naftalină înșirând cuvinte goale.
          Ce veți spune românilor? Că veți arunca în fiecare zi câte un parlamentar al puterii pe geam, în semn de sacrificiu. Lăsând la urmă pe domnul Boc. Numai ca să rămâneți pe funcție cu orice preț.
          Sau veți ataca iarăși opoziția? Veți spune că sunt agenturi străine, foști ofițeri ai securității care destabilizează și trădează țara. Ei sunt trădătorii neamului.
          Tovarășe Băsescu. Nu a mai rămas nimic să le spuneți românilor. Doar un singur lucru, și anume să vă anunțați în public DEMISIA.
          Probabil că nu veți anunța mâine demisia, căci sunteți mult prea laș, avid de putere, și megaloman ca să faceți un act de demnitate.
          Rușine să vă fie. Laș, trădător și genocid ai neamului.

V. Oprea
SLI Satu Mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu