sâmbătă, 28 aprilie 2012

În ce culoare își revopsește cămașa domnul Cătălin Croitoru?

     Domnul ex-deputat portocaliu și ex lider FEN a realizat brusc că nu mai suportă umilința, și părăsește barca pdl-istă. Probabil că va decide să se întoarcă la partidul ”mamă” PSD unde activa pe vremea când era liderul oficial de sindicat la FEN.
      Motivul invocat de domnul Croitoru pentru faptul că și-a schimbat culoarea politică în portocaliu, și motivul declarat pentru care a acceptat funcția de deputat pdl este pentru a aduce un sprijin dăscălimii din România. Dânsul nu a avut absolut nicio intervenție în toată lupta uriașă din domeniul învățământului, adoptarea legii Învățământului prin asumare (lege arhaică, umilitoare și inaplicabilă) , tăierea salariilor, disponibilizările în masă din domeniul învățământului, tăierea drepturilor angajaților. Domnia lui nu a avut nicio atitudine față toate aceste evenimente. Mai mult, nu a avut atitudine nici când megalomanul Funeriu împreună cu alți impotenți au decis să încerce distrugerea mișcării sindicale din învățământul românesc, prin nereținerea cotizațiilor pe statele de plată și anularea degrevărilor de normă liderilor de sindicat.
      Unde a fost domnul Croitoru în aceste vremuri? Ce a făcut dânsul? A ridicat doar mâna votând orice atrocitate comisă asupra învățământului și asupra poporului român. În consecință nu poate fi vorba de apărarea drepturilor dăscălimii ci de ciolan. Altminteri cum se explică faptul că domnului Croitoru i s-a umplut paharul chiar acum, tocmai în momentul când pică guvernul portocaliu?
      Colac peste pupăză, să nu uităm că în toată această perioadă extrem de grea, domnul Cătălin Croitoru și soția dânsului sunt în continuare salarizați și de la Sindicatul FEN, (sindicat pe care-l conduce și acum din umbră). A se vedea declarația de avere a dansului publicat pe internet. (http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP1086_34478-C46-I620_1-ANI-L057-00001%5B005706%5Dready//DA_2011-06-14_CROITORU%20CATALIN_40441243.pdf ). Însă nu știm ce se vor întâmpla cu casele din cartierul luxos al Bucureștiului, pe care domnul Croitoru a uitat să le treacă în declarația de avere.
      Sindicatul Liber Satu Mare îi urează succes domnului Cătălin Croitoru în traseismul lui politic.
      Sfatul pe care îl dau liderilor USL este ca să nu primească/reprimească traseiștii politici, că nu va da bine procentului electoral.

Articole interesante:

http://slisatumare.blogspot.com/2011/08/domnul-deputat-catalin-croitoru-este-in.html

http://slisatumare.blogspot.com/2011/10/deputatul-catalin-croitoru-are-doar-un.html

http://www.click.ro/news/national/Uite-vile-si-a-sindicalist-Invatamant_0_1262273886.html

http://www.click.ro/news/bucuresti/Deputatul-Catalin-Croitoru-locuieste-ANL_0_1262873825.htm


Prof. Oprea Victor
Președintele Sindicatului Liber Satu Mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu