miercuri, 27 octombrie 2010

FRATILOR, PINA CIND !!!!

Da, cred ca titlul este sugestiv pentru momentele pe care le traim in ultimele zile. Oare chiar nimic nu ne poate trezii din “amorteala” in care TOT EI ne-au adus. Ginditi-va bine, mai puteti rezista la bataia de joc pe care suntem obligati sa o suportam ?? Se pare ca si de data asta , pentru a nu-si pierde privilegiile si pentru a ne tiri si mai mult in morcila in care ne-au bagat “scumpii nostri” parlamentari ( rugindu-va sa intelegeti prin “scumpi” ceea ce trebuie sa intelegeti) neavind “unda” verde de la TATUCA LOR au REUSIT PRINTR-UN TERTIPLU SA GUVERNEZE in continuare in stilul lor caracteristic dupa deviza: “TOTUL PENTRU NOI, IAR PENTRU VOI CE MAI RAMINE”, adica mai nimic , doar cit sa nu crapam repede ci lent. Poate o fi vreun experiment de al lor !!
Probabil ca daca nu vor mai avea de unde sa-si umple buzunarele ( si asa doldora ,dar nesatui gindindu-se ca poate vor veni si vremuri grele pentru ei) vor apela din nou la noi taind din putinul ce ne-a mai ramas.
Traim intr-o tara in care nestiind cum sa guverneze ,au chemat FMI sa faca “rinduiala” in casa, sa-ti taie din “masa” ca poate este prea mare sau prea lunga, sa-ti taie din pat , ca poate dormi prea bine si-ti vin cine stie ce idei, sa-ti taie “curentul” ( intelegind ca nu vei mai avea cu ce sa-l platesti ) san u mai poti vedea nimic la TV sau sa auzi la radio. Oare in ce directie ne indreptam FRATILOR??Oare ne indepartam de 1989 sau ne apropiem??? ( prea seamana izbitor cu acele vremuri ). Eu cred ca ne apropiem si se pare ca acesti guvernanti ne fac sa regretam acele vremuri. Incepem san u mai intelegem nimic. Oare nu chiar asta urmaresc “scumpii” nostril guvernanti?. Da, asta vor , sa fim debusolati, astfel incit MANIPULAREA SA FIE CIT MAI USOARA.
POATE TOTUSI NE TREZIM !!!!
Presedinte SLI Satu Mare
Profesor Virgil Roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu