vineri, 15 octombrie 2010

INCA O SURPRIZA

Stimati colegi. Azi am aflat ceva stupefiant. Domnii guvernanti ne pregatesc inca o surpriza. O surpriza pentru dascalii din invatamint. Sa va spun despre ce este vorva. Un grup parlamentar compus din vreo 30 de “insi” ( ca nu pot sa-l numesc altfel ), in frunte cu cel care era mai acum citiva ani “paznicul” caminelor studentesti din Cluj Napoca ( ati ghicit despre cine este vorba ?? ), fostul ministru Hardau ( care se crede ca este cel mai tare din “parcare” ) au propus o chestie aberanta. Nu cred ca va dati seama despre ce este vorba. Da , aberanta pentru ca au propus ca dascalii sa nu mai aiba dreptul la GREVA. Ati citit bine ,sa li se interzica dascalilor sa faca greva. Aceasta stire a fost anuntata la un post de radio in timp ce ma indreptam pentru a participa la pichetarea sediilor celor doua partide din arcul guvernamental. Stimati colegi, cit mai trebuie sa rabdam minciunile si asa zise “politici sociale” ale actualilor guvernanti!!
Cind oare vom reusi sa ne dam seama ca totusi reprezentam o “forta”, o forta deloc de neglijat. Trebuie doar sa fim constienti de acest lucru, sa demonstram ca stim, PUTEM LUPTA SI OBTINE ceea ce ne dorim. O viata demna fara ca sa ne cersim drepturile.O viata traita in Romania sin u in alta parte asa cum ni se sugera de insasi presedintele Basescu TREBUIE DOAR SA CONSTIENTIZAM acest lucru.
P.S. Azi la pichetarea celor doua sedii de partiede doar UDMR a iesit si ne-a intrebat de “sanatate”, iar partidul …PDL….NUPresedinte S.L.I. Satu Mare
Profesor Virgil Roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu