luni, 14 ianuarie 2013

FEN - La Revedere!!!

Colegii de la federaţia FEN fiind de mai multă vreme în criză de membri, au căutat o salvare. Au găsit, în sfârşit o posibilitate, şi anume unificarea lor cu Sindicatul Spiru Haret. Colegilor de la FEN nu le convine, insă nu prea au din ce alege. Căci demersurile lor de a se unifica cu FSLI nu au dat roade.
FEN, care s-au autointitulat Sindicatul Profesioniştilor, acum dispare ca şi federaţie.
O parte din organizaţiile locale vor adera la Federatia Spiru Haret. Insa nici o organizatie nu este obligată să adere la Spiru Haret. Decizia fiind la nivel local, fiecare organizatie locală va decide dacă doresc sau nu să adere la Spiru Haret. Unii din ei vor opta pentru FSLI.

SLI SM vine în sprijinul angajatilor din invatamantul sătmărean.
În această perioadă SLI SM primeşte în rândurile membrilor săi pe colegii de la FEN, care au rămas fără sindicat, sau care nu doresc să adere la federaţia Spiru Haret.

FSLI rămâne cea mai mare şi cea mai serioasă organizaţie sindicală din domeniul Învăţămnântului preuniversitar. Nu degeaba şi numărul mare de membri, in jur de 170.000.

Aşteptăm pe toţi colegii de la SIP SM să adere la SLI SM. Numai cu un sindicat puternic, ca FSLI ne putem desfăşura cu adevărat forţele noastre de Sindicat.

Victor Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu