miercuri, 12 mai 2010

INDEMN

Stimati colegi ! se pare ca, criza in care ne adincim, va fi dezastruoasa fiind o criza intretinuta de minciuni, de necunoastere , de crasa sfidare a BUNULUI SIMT, pe fondul neputintei acestui govern de incompetenti. Da stimati colegi, INCOMPETENTI , si asta doar pantru a fi mai blind cu ei.
De ce spun asta. Astazi 12.05.2010 la postul de teleiziune TVR 1 in emisiune apare aceea doamna care pina mai ieri dadea din greu in M. E. C. T. S., si care astazi sa fie “catelusul cu parul zbirlit “ incercind sa-i fie fidel STAPINULUI, sa-l apere cu toate puterile si mijloacele , chiar daca acestea au fost minciuni.Cred ca ati ghicit despre cine este vorba. Da, este vorba despre doamna fosta ziarista VERGU ,care mai tot timpul in emisiune zicea : va repet inca o data , va repet inca o data !!!!
Stimati colegi, stiti foarte bine ca , inca incepind cu luna februarie am atras atentia atit I.S.J. Satu Mare, cit si directorului de la finante, ca, folosind finantarea per capita, fondurile sunt insuficente. Ieri 11.05.2010 in cadrul sedintei de la prefecture s-a ajuns in sfirsit la aceea concluzie ( mai bine zis nu au mai putut minti si au recunoscut ca in aceasta luna s-au facut demersuri pentru a transfera bani din trimestrul IV pe II ).
Dar sa vedeti ce aberatii a spus doamna in cauza ( nu vreu si voi evita cit pot sa-i rostec numele ) in timpul emisiunii. Toate masurile luate de actualul ministru au fost foarte eficente. Pentru a fi sau a se da ferma, a si ridicat de citeva ori vocea, mai ales atunci cind se facea ca nu pricepe sau nu avea replica. !!.A afirmat cu toata dezinvoltura ca banii de salarii sunt asigurati, nu exista la nici un judet probleme. Ieri v-a trimis domnul Victor comunicatul de presa si ati vazut ce s-a discutat.Eu v-am trimis fondurile necesare saptamina trecuta. Il aveti atasat pe blogul sindicatului.
Nu mai inteleg nimic. Chiar asa sa fim luati de timpiti ???( va rog sa scuzati exprimarea ) Oare cum impart EI aceasta tara ?? Una a LOR , in care toata lumea fura cit poate si au legilor lor nerespectindu-le si una a amaritilor, aceea a noastra , obligindu-ne prin toate mijloacele sa respectam legile. care suntem noi. Doresc sa faca din noi ROBOTI . Roboti care sa stie doar atit : SA TRAITI AM INTELES. Da stimati colegi suntem si ne asteapta vremuri deosebit de grele daca nu facem nimic si nu luam atitudine.TREBUIE sa vina si momentul adevarului pentru noi. Oare acele masuri asa zise eficente despre care am zis mai inainte pentru cine sunt eficiente ?? Greu de dat un raspuns. Si daca au fost asa de eficiente de ce trebuie sa ni se taie 25% din salar?? Sau asta numesc EI eficienta ? Parerea mea este ca sunt INCOMPETENTI ( degeaba se lauda cu tot felul de scoli facute prin tot felul de tari ) si pentru asta ar trebui CIT MAI REPEDE SA DISPARA toata “sleahta “asta de afaceristi care se autointituleaza ca “ vrajnici “ ministri. Sa dispara sa nu-i mai vedem si nici sa nu mai auzim de ei. Cred ca impreuna suntem in stare sa facem ceva, sa-i oprim pina nu este prea tirziu. Avem nevoie de unitate si sa fim in acelasi GIND.
Stimati colegi. Vă mulțumim pentru faptul că în proporție foarte mare ați semnat DA lareferendumul privind greva. Se vede că membrii noștrii de sindicat sunt bine informați și uniți. Bine informați căci au înțeles semnificația momentului, și că, poate mai mult ca oricând trebuie să fim uniți în acțiunile noastre pentru protest. Spun, că suntem și uniți, deoarece semnând pentru Grevă, suntem alături de colegii noștrii din toată țara, și suntem dispuși de a aduce sacrificii în vederea obținerii revendicărilor noastre.
Vom demonstra că profesorii pot face o grevă serioasă, și că sunt în stare să blocheze anul școlar. Cerem în continuare, și pe această cale colegilor noștrii să nu treacă notele în cataloage. Am dori ca și colegii noștrii care nu au semnat, sau au semnat pentru Nu privind greva, să se solidarizeze cu greviștii, care sunt în procentaj de 96% .
In incheiere trebuie sa le spunem clar, hotarit si respicat :
“ NU NE – ATI CIURUIT DOMNILOR, DOAR CREDETI ASTA , SI VA INSELATI AMARNIC “


Presedinte S. L. I. Satu Mare
Profesor Virgil Roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu