duminică, 18 aprilie 2010

SUNTEM IN STARE

In informarea de inceput facuta de domnul Cornea la Colegiul Liderilor F S L I din data de 15 aprilie 2010 s-a trecut in revista toate evenimentele importante care s-au succedat de la ultima sedinta de colegiu si pina in data de 15.04.2010.
S-a discutat despre hotarirea aberanta, sau mai bine zis, decizia aberanta a Curtii Constitutionale .Aceasta a hotarit ( prin vot 6 da si 3 nu ) ca, in cazul in care Guvernul Boc nu are fonduri, sa nu se aplice hotaririle definitive si executorii in procesele care vizeaza drepturi salariale.Da stimati colegi, traim in JUNGLA in care "leul" face dreptate.Dar oare daca statul cistiga cu un individ ( persoana fizica ) un proces si acel individ trebuie sa achite anumite sume, ce se intimpla. Poate sa zica : domnilor, acum nu pot sa va dau nimic ca nu am bani!!!. Penibil, deosebit de PENIBIL acest guvern de INCOMPETENTI.
Unul din punctele esentiale pentru care va cerem sa fiti de acord cu declansarea GREVEI DE O ZI in data de 22 aprilie este si TITULARIZAREA pe care MECTS doreste sa o desfiinteze.. Trebuie sa facem stimati colegi ceva ACUM si nu cind este poate prea tirziu. TITULARIZARE care in UE nu este asa cum doreste - mult stimatul si iubitul – domn Funeriu. Pe plan national se vor desfasura ( in Bucuresti ) mai multe actiuni in momentul cind se va discuta in parlament LEN. Aceasta greva generala de o zi se vrea a fi pentru guvernantii nostri o atentionare CA CEEA CE S-A INTIMPLAT LA Buzau va urma in toata tara. Buzaul are acum o alta salarizare ( li s-au aprobat doleantele , practic drepturile salariale cistigate in instanta ). Da stimati colegi, de aceea va rugam ca Referendumul sa-l facem cu multa seriozitate, cu asumarea raspunderii de catre oameni. Poate acum a venit momentul sa demonstram ca suntem o FORTA deloc de neglijat. Semnalul de alarma l-a dat Buzaul. Sa le cerem domnilor guvernati sa respecte legile. Ele sunt facute pentru toti si nimeni nu poate fi mai presus de LEGE. Sa le reamintim ca suntem o tara din U E si nu una tribala in care tot ceea ce zice seful de trib este lege. Sa-i ajutam sa inteleaga in sfirsit ca EDUCATIA ESTE SI TREBUIE SA FIE PRIORITATE NATIONALA. Sa-i facem sa inteleaga in sfirsit ca BATAIA DE JOC IN INVATAMINT a luat sfirsit. Sa-i facem sa inteleaga ca numai investind in EDUCATIE putem depasii greutatile prin care trece Romania .
Pina la sfirsitul lui aprilie, respectiv 26 aprilie trebuie sa transmitem referendumul la Bucuresti .Va multumim anticipat pentru efortul depus. Inchei prin a va spune ca FARA SUSTINEREA DUMNEAVOASTRA nu se va ajunge la scopul propus si vom ramine pe mai departe in acelasi CON DE UMBRA, con pe care poate nu-l vom depasii niciodata.Da, se doreste cit mai putini care stiu carte. Pe acestia ii poate manipula cu usurinta Va rugam sa le explicati tuturor de ce la aceasta ora avem nevoie de sustinere tuturor celor care isi desfasoara activitatea in invatamint. Este in folosul INVATAMINTULUI si al NOSTRU al TUTURORA.

Presedinte S.L.I. Satu Mare
Profesor Virgil Roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu